Общо 4 текста. | Последни промени в сайта: 1 януари 2011


Румен Вучков:

Румен Вучков

Роден на 15 юни 1977 год. Живее в град Дупница. Работи в работилница за мебели, понякога и на компютър. През свободното си време обича да се разхожда, да слуша музика, да тича и от време на време да изпие по бира с приятели. Някои от любимите му автори са Кърт Вонегът, Джон Стайнбек, Милорад Павич, Ървин Уелш, Балзак. Интересува се от източните учения.
Контакт: pomiar1 в www.abv.bgНалични текстове от автора:

ОГНЯН разказ
ПОД ГРИЖИТЕ НА САТАНАТА разказ
ПРЕКРАСНИ ХОРА разказ
РЕДАКТИРАНА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ НА БЛЕК МЕТЪЛА В ДУПНИЦА разказ

Всичко във формат OpenDocument Text (.odt) или Plain Text (.txt)


Всички текстове в рамките на този сайт (разкази, части или откъси от по-големи произведения, есета, статии, анонси, в превод или в оригинал) се публикуват с разрешението на техните автори или по силата на лиценза, определен от съответния автор за съответното произведение. Освен ако няма други изрични указания, всички текстове в рамките на този сайт могат да бъдат копирани и разпространявани свободно, доколкото това не е свързано с тяхната продажба или с промяна на оригиналното им съдържание. В случай че разпространявате (правите достъпен за широка публика) някой от тези текстове, винаги указвайте неговия автор и/или преводач и полагайте усилия да спазвате (при положение, че е указан) лиценза на съответното произведение.

Също така... ако дадете връзка към сайта на автора и източника на произведението, което сте решили да разпространявате, ще си запазите място в рая. Не се шегувам. Съвсем сигурно е. Някой се е взирал дълго и упорито в екрана, за да ви предостави заветния материал.
2002

2003

2004

2006

2007