Общо 2 текста. | Последни промени в сайта: 1 януари 2011


Джо Холдеман:

Джо Холдеман

Професионален писател. Роден в Оклахома Сити през 1943 год., прекарва детството си най-вече в Анкъридж, Аляска и Бетезда, Мериленд. Образованието му включва дисциплини като астрономия, математика и компютърни науки. Служи в армията през 1968-69 год. (награден с Пурпурно сърце). Пише от 1970, от 1980 преподава на непълно работно време в MIT. Неколкократен носител на наградите "Хюго" и "Небюла". Понастоящем живее в Гейнсвил, Флорида и Кеймбридж, Масачузетс заедно с жена си Гей Холдеман.
Контакт: haldeman в mit.edu


http://home.earthlink.net/~haldeman/Налични текстове от автора:

НЯМА ПО-СЛЕПИ фантастичен разказ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ сборно интервю

Всичко във формат Rich Text (.rtf) или Plain Text (.txt)


Всички текстове в рамките на този сайт (разкази, части или откъси от по-големи произведения, есета, статии, анонси, в превод или в оригинал) се публикуват с разрешението на техните автори или по силата на лиценза, определен от съответния автор за съответното произведение. Освен ако няма други изрични указания, всички текстове в рамките на този сайт могат да бъдат копирани и разпространявани свободно, доколкото това не е свързано с тяхната продажба или с промяна на оригиналното им съдържание. В случай че разпространявате (правите достъпен за широка публика) някой от тези текстове, винаги указвайте неговия автор и/или преводач и полагайте усилия да спазвате (при положение, че е указан) лиценза на съответното произведение.

Също така... ако дадете връзка към сайта на автора и източника на произведението, което сте решили да разпространявате, ще си запазите място в рая. Не се шегувам. Съвсем сигурно е. Някой се е взирал дълго и упорито в екрана, за да ви предостави заветния материал.
2002

2003

2004

2006

2007