Общо 47 текста. | Последни промени в сайта: 1 януари 201114 май 2007 год.Разказ от Алекс Болдин...

Още един, този път непубликуван, чисто нов разказ от Алекс Болдин. Няма да се разпростирам с традиционното "редакционно" обръщение. Нито една излишна дума:

КУЦИЯТ ГЪЛЪБ Алекс Болдин


Алекс Болдин, родом от Враца, понастоящем подготвя за печат два сборника с разкази - "Мечтата на Моцарт" и "Океан от щастие". Ако ви се четат още негови неща, прескочете до неговия сайт с истории, а ако и те не ви стигнат, или искате да го подкрепите, направо му пишете и се поинтересувайте откъде можете да се сдобиете със сборниците.

Status quo...

Изпратете ми разказ или задайте въпрос, като използвате символа за връзка с мен най-долу вдясно.

Очаквайте...

За да сте в крак с онова, което се случва тук, мога само да ви посъветвам да се абонирате за новините в Сандхи.

 

 

 


Всички текстове в рамките на този сайт (разкази, части или откъси от по-големи произведения, есета, статии, анонси, в превод или в оригинал) се публикуват с разрешението на техните автори или по силата на лиценза, определен от съответния автор за съответното произведение. Освен ако няма други изрични указания, всички текстове в рамките на този сайт могат да бъдат копирани и разпространявани свободно, доколкото това не е свързано с тяхната продажба или с промяна на оригиналното им съдържание. В случай че разпространявате (правите достъпен за широка публика) някой от тези текстове, винаги указвайте неговия автор и/или преводач и полагайте усилия да спазвате (при положение, че е указан) лиценза на съответното произведение.

Също така... ако дадете връзка към сайта на автора и източника на произведението, което сте решили да разпространявате, ще си запазите място в рая. Не се шегувам. Съвсем сигурно е. Някой се е взирал дълго и упорито в екрана, за да ви предостави заветния материал.
2002

2003

2004

2006

2007