Общо 47 текста. | Последни промени в сайта: 1 януари 20113 април 2007 год.

Четири разказа от Румен Вучков...

Да, след дълго затишие в Сандхи, Румен Вучков ни предоставя цели седемдесет стандартни машинописни страници материал. Тук и сега за ваше и мое удоволствие. Четирите негови разказа ще ви издухат мозъците, като се започне с хирургическия разрез на блек метъла в Дупница, продължи се през снимки в профил и анфас в "Огнян", премине се към солидно изпълнения "Под грижите на Сатаната" и се завърши с истината в "Прекрасни хора". Според мен няма какво да си губите повече времето, понеже ви чака четене:

ОГНЯН Румен Вучков
ПОД ГРИЖИТЕ НА САТАНАТА Румен Вучков
ПРЕКРАСНИ ХОРА Румен Вучков
РЕДАКТИРАНА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ НА БЛЕК МЕТЪЛА В ДУПНИЦА Румен Вучков


Румен е първият автор в Сандхи, който публикува творбите си под Creative Commons лиценза. Също така е първият, чиито текстове са достъпни за изтегляне във формат OpenDocument. Ако последните две изречения не са ви се сторили особено значими, или отдавна сте направили правилния избор, или е време да се образовате.

Status quo...

След като установих, че сайтът е започнал да се разлепва от немара, употребих няколко дни, за да го изчистя от по-очевидните и належащи проблеми, като например мъртви, неточни или нелепи връзки към външни страници. В крайна сметка излязоха хиляди други дреболии, но поне за момента Сандхи продължава да функционира по план (не задължително най-умният план). Засега е просто невъзможно да изчистя html кода от злото на таблиците обаче.

Очаквайте...

Както и предния път, мога само да ви посъветвам да се абонирате за новините в Сандхи.

 

 

 


Всички текстове в рамките на този сайт (разкази, части или откъси от по-големи произведения, есета, статии, анонси, в превод или в оригинал) се публикуват с разрешението на техните автори или по силата на лиценза, определен от съответния автор за съответното произведение. Освен ако няма други изрични указания, всички текстове в рамките на този сайт могат да бъдат копирани и разпространявани свободно, доколкото това не е свързано с тяхната продажба или с промяна на оригиналното им съдържание. В случай че разпространявате (правите достъпен за широка публика) някой от тези текстове, винаги указвайте неговия автор и/или преводач и полагайте усилия да спазвате (при положение, че е указан) лиценза на съответното произведение.

Също така... ако дадете връзка към сайта на автора и източника на произведението, което сте решили да разпространявате, ще си запазите място в рая. Не се шегувам. Съвсем сигурно е. Някой се е взирал дълго и упорито в екрана, за да ви предостави заветния материал.
2002

2003

2004

2006

2007