Общо 47 текста. | Последни промени в сайта: 1 януари 201129 март 2006 год.

Отново?

Сайтът е отново тук по сантиментални причини. Изминаха повече от две години от последното обновяване, така че е възможно да има множество грешки. Нищо не гарантира и съвместимост със съвременните уеб стандарти. Основната част от съдържанието обаче засега остава непокътната.

Благодарности?

Изцяло за екипа на cult.bg. Дори и след толкова дълга ПЪЛНА липса на съдържание акаунтът на САНДХИ не беше изтрит.

А, да...

Нещо наистина добро се завърна отново при жадните и гладните. Нямаше как да не го спомена. Оттук към Радиото: radiotangra.com

И...

Само часове след своето възкресение сайтът беше награден с почетен линк в блога на Робърт Сойер.

Още...

Сандхи има удоволствието да съобщи, че писателят Ради Радев е издал книга, озглавена "Човек без магия". Очаквайте още подробности по темата веднага щом авторът сподели повече.

Нов/стар разказ от писателя Бенджамин Розенбаум! Преводът беше направен още преди време, но така и не успях да го вместя в предишните издания. Разделът на автора е обновен с нова биографична информация. Изминалите две години очевидно са били повече от успешни за Бенджамин Розенбаум (важни номинации и съществени промени в живота му). Разказа можете да прочете/свалите от тук:

 

КНИГАТА НА ПРАВЕДНИКА Бенджамин Розенбаум

Очаквайте...

Още цял куп разкази от Алекс Болдин. Гарантирано добро четиво - това е всичко, което ще кажа като запален почитател на този автор. Наминете, когато имате време и се запасете с тях.

 

 

 


Всички текстове в рамките на този сайт (разкази, части или откъси от по-големи произведения, есета, статии, анонси, в превод или в оригинал) се публикуват с разрешението на техните автори или по силата на лиценза, определен от съответния автор за съответното произведение. Освен ако няма други изрични указания, всички текстове в рамките на този сайт могат да бъдат копирани и разпространявани свободно, доколкото това не е свързано с тяхната продажба или с промяна на оригиналното им съдържание. В случай че разпространявате (правите достъпен за широка публика) някой от тези текстове, винаги указвайте неговия автор и/или преводач и полагайте усилия да спазвате (при положение, че е указан) лиценза на съответното произведение.

Също така... ако дадете връзка към сайта на автора и източника на произведението, което сте решили да разпространявате, ще си запазите място в рая. Не се шегувам. Съвсем сигурно е. Някой се е взирал дълго и упорито в екрана, за да ви предостави заветния материал.
2002

2003

2004

2006

2007