Общо 8 текста. | Последни промени в сайта: 1 януари 2011


Алекс Болдин:

Алекс Болдин

Сашко Димитров Александров (Алекс Болдин) е роден през 1948 г. в гр. Враца. По професия е електроинженер. Владее английски, руски и френски езици. Увлича се от музика, туризъм и компютри. Редактор на сайта "БЪЛГАРСКИ РАЗКАЗИ".
Контакт: bgstories в abv.bg


http://bgstories.athost.net/Налични текстове от автора:

ДУХЪТ НА АТИЛА разказ
ЕХ, ИСПАНИЯ разказ
КУЦИЯТ ГЪЛЪБ разказ
МЕЧТАТА НА МОЦАРТ разказ
ОСА В ЧАШАТА разказ
ПЕСЕНТА НА ТОКАЧКАТА пътепис
СЛЪНЧОГЛЕДИ разказ
СЪНЯТ НА ЛЕГИОНЕРА фентъзи разказ

Всичко във формат OpenDocument Text (.odt) или Plain Text (.txt)


Всички текстове в рамките на този сайт (разкази, части или откъси от по-големи произведения, есета, статии, анонси, в превод или в оригинал) се публикуват с разрешението на техните автори или по силата на лиценза, определен от съответния автор за съответното произведение. Освен ако няма други изрични указания, всички текстове в рамките на този сайт могат да бъдат копирани и разпространявани свободно, доколкото това не е свързано с тяхната продажба или с промяна на оригиналното им съдържание. В случай че разпространявате (правите достъпен за широка публика) някой от тези текстове, винаги указвайте неговия автор и/или преводач и полагайте усилия да спазвате (при положение, че е указан) лиценза на съответното произведение.

Също така... ако дадете връзка към сайта на автора и източника на произведението, което сте решили да разпространявате, ще си запазите място в рая. Не се шегувам. Съвсем сигурно е. Някой се е взирал дълго и упорито в екрана, за да ви предостави заветния материал.
2002

2003

2004

2006

2007